Boomkwekerijen M. van den Oever & Zonen en socialer ondernemen 
Bij M. van den Oever staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. De al jarenlange sociale bijdrage aan de maatschappij en op project- en aanbestedingsbasis hoopt M. van den Oever binnenkort te bekronen met een officieel PSO-certificaat. Deze erkenning wordt uitgereikt aan organisaties die zich bijzonder inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. M. van den Oever zorgt voor passend werk, integratie binnen de organisatie, begeleiding en aandacht voor het functioneren en de ontwikkeling van medewerkers uit deze doelgroep.

Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)
PSO is een landelijk certificatiesysteem ontwikkeld door TNO in samenwerking met verschillende marktpartijen. Dit onafhankelijke meetinstrument maakt zichtbaar wat de bijdrage van een bedrijf is aan de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en kan door gemeenten en andere opdrachtgevers worden ingezet om Social Return te garanderen en meetbaar te maken. De prestatieladder kent naast een aspirant status drie niveaus.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Sociaal Ondernemen of Social Return? Neem gerust contact met ons op.