Beste klanten en relaties Corona heeft ons allemaal in de greep. Toch proberen wij bij M. van den Oever zoveel mogelijk business-as-usual in onze operaties in te bouwen. Gelukkig lukt dat nog steeds heel goed.

Tot nu toe hebben we geen problemen in onze aan- en uitvoerlijnen. Gelukkig betrekken we meer dan 95% van ons assortiment in onze omgeving van Haaren, de boom- en plantenkwekers van Midden Brabant, de Groene Kraamkamer van Nederland. Hier en daar wordt export van groen iets lastiger. Naast een enorme impact op minder CO2-voetafdruk en meer duurzaamheid, heeft in een dergelijke crisis regionale sourcing gelukkig dus ook grote voordelen.

Wij doen een appel op u om uw orders nu zo spoedig als mogelijk af te roepen en nu nog bij te bestellen wat u dit voorjaar of reeds in het najaar nodig heeft. Iedereen verwacht namelijk een ‘run op groen’ voor september omdat de vraag dit jaar al groot was. Bovendien merken we dat enkele projecten voor het voorjaar gepland toch verschuiven naar het najaar, wegens zieke collega’s, planningsproblemen of anders. Laten we dit samen proberen voor te zijn. Bovendien heeft u ook gelezen dat de natuur ook weer iets voorloopt op afgelopen jaar. Alles wat u eerder in de grond heeft nu, heeft de beste groeistart.

Corona protocol boomkwekerij M. van den Oever

Uiteraard doen wij tijdens het regulier uitleveren er alles aan om uw en onze medewerkers te beschermen tegen virusbesmetting. Hier enkele voorbeelden.
Mogelijk zieke medewerkers blijven thuis. Vanuit kantoor wordt zoveel als mogelijk remote thuisgewerkt en is iedereen gewoon, zoals altijd, bereikbaar op onze moderne mobiele telefooncentrale. Op onze kwekerij houden we rekening met de gewenste sociale afstanden en worden pauzes gesplitst. Buiten ‘op afstand’ werken lijkt nog nooit zo gezond te zijn geweest. Overal binnen ons bedrijf is antibacteriële ontsmetting beschikbaar en verplicht. Bij ons transport houden onze chauffeurs rekening met de RIVM richtlijnen jegens uw personeel. Samen met u proberen wij deze bijzondere periode in het jaartal 2020 zo goed als het kan door te komen.

Laten we vooral rekening met elkaar houden en onze gezondheid maar dat ook zoveel als mogelijk onze activiteiten en onze economie doorgang blijven vinden. Het is nu niet de tijd om bij de pakken neer te gaan zitten. Laten we allemaal onze de schouders eronder zetten.

We wensen u allemaal veel succes en sterkte met uw naasten en dierbaren om deze uiterst onzekere en soms moeilijke tijd goed door te komen. Wij vinden dan hopelijk samen met u de inspiratie in de aanplant van groen, die een betere toekomst voor de komende generaties in het vooruitzicht stelt.
Houdt u sterk!

 

Opplant per 2020
Opplant per 2020 is weer gestart voor een toekomstige groenere en gezondere omgeving!

 

M. van den Oever Corona Protocol Update
M. van den Oever Corona Protocol Update