We zijn trots op ons Plopsa for Nature premium partnerschap met Plopsa van Studio 100. Dit betekent dat M. van den Oever als ‘Leefwereldverbeteraars’ premium leverancier is geworden voor het groen van alle Plopsa-parken in Europa. M. van den Oever is geselecteerd omdat haar voortrekkersrol in duurzame teelt van bomen en groen perfect past bij de waarden van Plopsa for Nature.

Toegang tot bijna 230 jaar internationale groenkennis voor Plopsa

Onlangs hebben we voor Plopsaland De Panne de nieuwe attractie ‘DinoSplash’ volgens een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurissen met het juiste groen voorzien. Meer dan 7.000 planten en honderden bomen van M. van den Oever zijn in en rond de nieuwe attractie DinoSplash aangeplant.

Je waant je langs kolkende vulkanen, lavastromen en door moerassig landschap! De verschillende 100% duurzaam geteelde soorten planten en bomen van Boomkwekerij M. van den Oever zorgen voor een geweldige extra belevenis en een natuurlijke omgeving. Door onze bijna 230 jaar kennis en ervaring van groen, kunnen we voor elke Plopsa-attractie en plek het juiste groen en de juiste boom adviseren.

M. van den Oever kleedt Dino Splash Plopsaland de Panne aan

Prachtige Plopsa-parken

Elk park van Plopsa is meer dan uw bezoek waard. Zo is Plopsaland De Panne een groene oase geworden waar uw gehele familie zich zal amuseren en tot rust zal komen. Elk park hanteert het principe: er wordt veel meer groen aangeplant, dan dat er bij een eventuele verbouwing of uitbreiding zou verdwijnen. Tevens wordt actief gewerkt om hittestress met M. van de Oevers’s CoolDown™ assortiment in de parken met het juiste groen te beperken. U vindt in Plopsaland De Panne het groen prachtig aangeplant en onderhouden met een heel groot gedeelte van M. van den Oevers’s complete sortiment van 12.000 soorten groen. Hiermee zijn de Plopsa-parken echte showcases voor de boomkwekerij en groene sector aan het worden.

Vraag daarom ook naar ons vaste klantenrelatieprogramma van Boomkwekerij M. van den Oever, waarmee wij u en uw gezin wellicht kunnen verrassen met een gratis bezoek aan Plopsaland De Panne of een van de andere Plopsa-parken (alleen voor zakelijke relaties)! Vul uw gegevens dan hieronder in.

 

 

Plopsa for Nature

In het Plopsa for Nature programma investeert Plopsa samen met Boomkwekerij M. van den Oever in nog meer groene activiteiten in en rondom het park. Uiteraard hoort vergroening hier ook bij.
Plopsa wordt door de samenwerking met M. van den Oever nóg groener en mooier.
Doet u ook mee in uw omgeving?
Zie dan: www.greenlifexl.com

 

M. van den Oever duurzame partner van Plopsaland