Boomkwekerij M. van den Oever breidt uit
Wij groeien met onze Green Life™ Programma aanpak waar we overheden, aannemers, groenvoorzieners en hoveniers helpen steden, wijken, bedrijfsterreinen en buitenruimte op de juiste wijze te vergroenen. Daarbij kunnen we extra ondersteuning gebruiken. Daarom zijn wij vooral voor Nederland en optioneel grensgebied Duitsland op zoek naar een fulltime:

Account Manager Green Life™ (junior-mid senior)

Functieomschrijving

Jij ademt sales en hebt hierin minimaal 2-4 jaar ervaring. Je wilt scoren en vindt het een uitdaging om ons netwerk van nieuwe klanten te vergroten en bestaande klantrelaties te revitaliseren. Je bent bekend met ‘Consultative selling’ (adviserend verkopen) en langer lopende sales cycli. Je identificeert verkoopkansen in de markt via internet en databases en grijpt die. Jij weet hoe je de klantvraag kunt achterhalen en adviseert de klant met jouw kennis van onze producten en diensten om tot de beste groenoplossing te komen als totaalleverancier. Met als resultaat? Een tevreden klant en een optimaal ingerichte leefomgeving.

Wat vinden wij belangrijk?

Als onderdeel van ons verkoop- en adviesteam zorg je ervoor dat M. van den Oever overal een begrip is. Dat doe je, binnen de ‘Leefwereldverbeteraars’-visie van M. van den Oever, zelfstandig, proactief, met hart en ziel, en met als back-up het M. van den Oever team. Je haalt het maximale verkoopresultaat uit jouw klantsegmenten.

  • Je werft nieuwe klanten en onderhoudt de relaties met bestaande klanten
  • Je signaleert trends en ontwikkelingen en vertaalt die terug naar onze dienstverlening
  • Je hebt affiniteit met de groenbranche of een aanverwante branche
  • Basiskennis in groen heeft de voorkeur, specifieke boom- en plantenkennis is een pré
  • Kennis van B2B-segment is een must, projectontwikkelaars- en zorgsegment is een pré
  • Je bent in het bezit van een MBO+-diploma en hebt kennis van MS Office, LinkedIn, aanverwante logistiek- en bestelsystemen
  • Goede kennis van de Duitse en Engelse taal is een pré
  • Reisbereidheid en fulltime beschikbaarheid zijn vanzelfsprekend

Wat kan je van ons verwachten?

M. van den Oever is een gerenommeerd bedrijf, maar de opzet is kleinschalig en de lijnen zijn kort. Met de juiste inzet en instelling, krijg je alle kansen, vrijheden en verantwoordelijkheden. Ondernemerschap wordt hierin …

Klik hier voor de gedetailleerde vacaturebeschrijving en contactmogelijkheden per vacature.