De Franse markt, Europese wieg van de groene ruimte en vanouds zeer open-minded tegenover de internationale kwekerijwereld, is ook een veeleisende markt.

Zeer gefocust op kwaliteit, sterk gebaseerd op overleg, en altijd klaar om te verrassen, te innoveren, te verwonderen. De aanleg van de groene ruimte staat erg centraal in de milieu-beleving van het land – en dat geldt net zo goed voor de lokale bewoners als voor de indrukwekkende massa toeristische bezoekers. De gebruikers koesteren onuitgesproken maar onmiskenbaar hoge verwachtingen in al wat groeit en bloeit.

Als gewaardeerd partner in de Franse markt wordt boomkwekerij M. van den Oever steeds vaker betrokken bij uiteenlopende projecten in Frankrijk. Natuurlijk aangemoedigd door die geslaagde evolutie, heeft het bedrijf ervoor gekozen om zijn Franse aanwezigheid te versterken door resoluut de kaart van de nabijheid te spelen. Door een verschuiving binnen de equipe werd de gelegenheid gevonden om Guy Baeyens aan te stellen als account manager in Frankrijk sinds juli. Guy Baeyens woonde en werkte al in Frankrijk en zijn bagage kleurt uitzonderlijk groen, mede in de projectwereld, waardoor hij naadloos aansluit bij de verwachtingen van onze Franse clientèle.

Deze toespitsing op de Franse relaties ontdubbelt zich bij M. van den Oever door een bewezen geschiktheid van het assortiment tegenover zowel de Franse traditie alsook de vernieuwingsdrang. Met vernieuwd vertrouwen zien wij dus deze doorstart tegemoet in de goede relaties met de groene republiek. A votre service!