Leefwereldverbeteraars

Wij zijn Boomkwekerij M. van den Oever

Wij luisteren en kijken naar mensen in hun leefwereld en passen ons eeuwenoude en nuchtere verstand van bomen, struiken en planten toe om die leefwereld te verbeteren. Wij geloven dat een groene leefwereld een betere wereld is. Veiliger. Gezonder. Mooier. Duurzamer. In ieder seizoen. Het is ons doel om mensen gelukkiger te maken door hun leefwereld te verbeteren. Daarom noemen wij onszelf Leefwereldverbeteraars. Een nieuw woord, waarin de waarden van vroeger en nu samenkomen.

Zeven generaties kwekers

Boomkwekerij M. van den Oever komt voort uit een puur boerenbedrijf, dat zich in 1791 in Haaren vestigde. In de loop der eeuwen groeide de kwekerij gestaag. Enthousiasme, vakmanschap en het vasthouden aan betrouwbaarheid, kwaliteit en service vormen het fundament waar alle generaties kwekers op verder bouwen. Deze principes staan nu nog hoog in het vaandel.

Echte ambachtsmensen

Wij weten waar we over praten. Dik tweehonderd jaar ervaring, maar nog iedere dag vernieuwend.

Hardwerkende boomkwekers

Wij zijn een echt familiebedrijf, waar je nog gewoon achterom binnenloopt voor een goede kop koffie en een deskundig advies.

Nuchter tot in de kern

Een deskundige en betrouwbare groenleverancier. Bij ons geldt: wat je ziet is wat je krijgt. Want groen moet je goed doen of niet doen.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij lenen de wereld in plaats van hem te gebruiken. Natuurlijk zijn wij er voor mens en natuur.

Greenport Midden-Brabant

De wortels van Boomkwekerij M. van den Oever liggen al meer dan twee eeuwen in Haaren, de Tuin van Brabant. Haaren is aangewezen als Greenport voor de boomkwekerij. Niet voor niets, want het groen dat van de leemhoudende zandgrond komt, staat internationaal bekend om zijn uitbundige groei en bloei. Het areaal van M. van den Oever beslaat maar liefst 140 hectare en zorgt ervoor dat wij u een breed assortiment groen kunnen bieden: laan-, straat- en parkbomen, vormbomen, fruitbomen, solitairheesters en meerstammige bomen, heesters, rozen, coniferen, bos- en haagplantsoen en vaste planten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij streven in alle opzichten een duurzame toekomst na, door een goede mix te vinden tussen onze vier P’s:

People

Een rechtvaardig sociaal beleid, voor onze medewerkers en de mensen in onze omgeving.

Profit

Een gezonde financiële situatie, die zorgt voor een stabiele basis.

Planet

Wij dragen de grootst mogelijke zorg voor het milieu en voor onze leefwereld.

Pleasure

Wij willen samen leven & werken plezierig maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Voor een offerte, vragen over ons assortiment of een van onze diensten kunt u gebruik maken van het contactformulier, wij beantwoorden deze vragen zo snel mogelijk.

Filters

Oplossing
Oplossing
Groeiplaatscondities
Groeiplaatscondities
Groeiwijze
Groeiwijze
Bloeikleur
Bloeikleur
Volwassen hoogte
Volwassen hoogte