Vacature Accountmanager - adviseur

Neem jij genoegen met de woorden “we doen het al jaren zo”, of wil je werken in een organisatie met een sterke hiërarchie? Dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Daarentegen, ben jij op zoek naar een baan met korte lijnen waar je daadwerkelijk het verschil kunt maken? Ben je daarnaast iemand met goede ideeën, commercieel inzicht en kennis van de groenmarkt? Ja? Oké, welkom bij ons team!

We hebben een solide basis met meer dan 200 jaar ervaring, maar zijn bezig met vernieuwingen en groei. Daarom zoeken we ter uitbreiding van onze verkoopafdeling een accountmanager met ondernemersbloed. Je bent in staat goed te luisteren en vertaalt de extra behoefte van de klant in kansrijke aanbiedingen. Zie jij nieuwe mogelijkheden in de markt voor het bedrijf dan krijg je de kans deze te ontwikkelen.

Wat kun je van M. van den Oever verwachten?
Een fulltime functie (40 uur) bij een top-5-boomkwekerij van Nederland. De werksfeer is prettig en informeel, met korte lijnen. Daarnaast kun je rekenen op:
• een salaris conform ervaring;
• studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;

Wat verwachten wij?
• Bij voorkeur werkervaring in een verkoopfunctie in de boomkwekerijsector.
• Goede communicatieve vaardigheden.
• Goede onderhandelingstechnieken en commerciële slagkracht.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal en het is een pré als je één van de volgende talen beheerst: Duits, Frans, Engels of Italiaans.
Ben jij de leefwereldverbeteraar die wij zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Hoe? Dat mag je zelf bepalen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met algemeen directeur Arie Idema, via a.idema@mvandenoever.nl of +31 (0)6 – 53 13 07 03.

Direct Solliciteren?
Laat via onderstaande formulier je gegevens achter en upload je CV en/of motivatiebrief. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je komen werken bij M. van den Oever?

Solliciteer direct via onze website. Laat hier je gegevens achter en upload je CV en/of motivatiebrief. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Filters

Oplossing
Oplossing
Groeiplaatscondities
Groeiplaatscondities
Groeiwijze
Groeiwijze
Bloeikleur
Bloeikleur
Volwassen hoogte
Volwassen hoogte