Vacature Hulpkracht (ook als vakantiewerk)

We bieden een leuke, afwisselende, fulltime (vakantie)baan voor de maanden mei t/m juli 2020. Interesse? Reageer dan op deze vacature!

Boomkwekerijen M. van den Oever

Boomkwekerijen van den Oever is een modern bedrijf, gespecialiseerd in de teelt en levering van een breed assortiment bomen en planten.Op een areaal van 140 hectare worden laanbomen, solitairheesters en vormbomen op een hoog kwaliteitsniveau duurzaam gekweekt.

Voor de drukke zomerperiode zoeken we extra ondersteuning.

Functieomschrijving

Als hulpkracht boomkwekerij verricht je alle voorkomende werkzaamheden op de kwekerij. Je gaat buiten op het veld aan de slag, samen met een team van deskundige collega’s. Ervaring is niet vereist; het belangrijkste is dat je van aanpakken weet.

Functie-eisen

  • Gedrevenheid
  • Teamspeler

Aangeboden

  • Een prima werksfeer in een professioneel team
  • Een gezonde werkomgeving in het groen
  • Goede en duidelijke arbeidsvoorwaarden
 

Meer Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met hoofd kwekerij Robert Smarius via r.smarius@mvandenoever.nl of +31 (0)6 – 53 13 07 03.

Direct Solliciteren?
Laat via onderstaande formulier je gegevens achter en upload je CV en/of motivatiebrief. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je komen werken bij M. van den Oever?

Solliciteer direct via onze website. Laat hier je gegevens achter en upload je CV en/of motivatiebrief. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Filters

Oplossing
Oplossing
Groeiplaatscondities
Groeiplaatscondities
Groeiwijze
Groeiwijze
Bloeikleur
Bloeikleur
Volwassen hoogte
Volwassen hoogte